Kioskinstruks


  1. Alle vakter har med ca 1.5 liter vaffelrøre ved vaktstart.
  2. Alt annet som skal selges skal befinne seg i kiosken.
  3. Kioskansvarlig skal ha beskjed når det begynner å bli lite av noen varer.
  4. Ved oppstart av kiosken kontaktes vaktmester for utlevering av kioskkasse – nøkkel til kiosk utleveres enten av vaktmester eller av kioskansvarlig ved vaktoppstart.
  5. Kassen telles opp – kassabeholdning kvitteres inn på oppgjørsskjema.
  6. Pølsekoker: Her skal fylle vann 3 steder. I begge beholdere pluss det store rom under disse. Her er varmeelementet – dette må dekkes av vann ellers går pølsekokeren i stykker.
  7. Vaffelsteking: Skal foregå under viften – denne må stå på fullt – ellers går brannvarslingsanlegget.
  8. Renhold: Alle er ansvarlige for å holde kiosken i orden under salget og sørge for opprydding ved stengetid. Søppel kastes ute, oppvask ryddes vekk, benker og gulv vaskes.
  9. Fyll opp brusskapet.
  10. Kassen telles opp og beløpet føres på kassaoppgjørsskjema. Kassen leveres vaktmester.
  11. Kassen tømmes regelmessig av kasserer.


Instruks i pdf-format egnet for utskrift: Dokument