- Alle vakter har med ca 1.5 liter vaffelrøre ved vaktstart.
- Alt annet som skal selges skal befinne seg i kiosken.
- Kioskansvarlig skal ha beskjed når det begynner å bli lite av noen varer.
- Ved oppstart av kiosken kontaktes vaktmester for utlevering av kioskkasse – nøkkel til kiosk utleveres enten av vaktmester eller av kioskansvarlig ved vaktoppstart.
- Kassen telles opp – kassabeholdning kvitteres inn på oppgjørsskjema.
- Pølsekoker: Her skal fylle vann 3 steder. I begge beholdere pluss det store rom under disse. Her er varmeelementet – dette må dekkes av vann ellers går pølsekokeren i stykker.
- Vaffelsteking: Skal foregå under viften – denne må stå på fullt – ellers går brannvarslingsanlegget.
- Renhold: Alle er ansvarlige for å holde kiosken i orden under salget og sørge for opprydding ved stengetid. Søppel kastes ute, oppvask ryddes vekk, benker og gulv vaskes.
- Fyll opp brusskapet.
- Kassen telles opp og beløpet føres på kassaoppgjørsskjema. Kassen leveres vaktmester.
- Kassen tømmes regelmessig av kasserer.
Instruks i pdf-format egnet for utskrift: Dokument